West Bali Villas

Umasari Resort

Umasari Resort tarjoaa upean näköalan yli Negaran kaupungin Intian valtamerelle ja Jaavan saarelle auringonnoususta aina pimeään iltaan saakka. Voit nähdä, tuntea ja maistaa todellisen trooppisen paratiisin apunasi paikallinen, sydämellinen henkilökuntamme.

Hurmaavat huvilamme

Click Here
Click Here
Previous slide
Next slide
Umasari Villas Jalak Putih garden
Villa Jalak Putih

Villa Jalak Putih

 • Soveltuu 4-5 hengen majoittumiseen
 • WiFi (huom! signaalin voimakkuus vaihtelee!)
 • Yksitasoratkaisu 
 • Uima-allas ja aurinkotuolit, oleskelugazebo

Päämakuuhuoneessa parivuode, toisessa makuuhuoneessa erillisvuoteet. Molempien makuuhuoneiden yhteydessä oma, osittain avokylpyhuone.

Keittiö- olohuoneen vakiovarusteina jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin. Lisämaksusta saatavana käyttövalmis kaasuliesi.

Vieraille tarjolla shampoot sekä 2 pulloa juomavettä.

Villa Kupu Kupu

 • Soveltuu 4-5 hengen majoittumiseen
 • WiFi (huom! signaalin voimakkuus vaihtelee!)
 • Yläkerta/alakerta varattavissa erikseen
 • Uima-allas ja aurinkotuolit

Alakerrassa parivuode ja erillinen sohvasänky lapselle,kylpyhuone jossa suihku/ kylpyamme. Yläkerrassa parivuode,  kylpyhuoneessa suihku. 

Molemmissa kerroksissa on identtinen, osin avoin keittiö-aamiaistila. Keittiöiden vakiovarusteina jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin. Lisämaksusta saatavana käyttövalmis kaasuliesi.

Vieraille tarjolla shampoo sekä 2 pulloa juomavettä.

Villa Kupu Kupu garden
Villa Kupu Kupu
Umasari Villa Capung pool
Villa Capung

Villa Capung

 • Soveltuu 4-8 hengen majoittumiseen
 • WiFi (huom! signaalin voimakkuus vaihtelee!)
 • Yläkerta/alakerta varattavissa erikseen
 • Uima-allas ja aurinkotuolit

Alakerrassa parivuode ja istuskelutila, keittiö ja erillinen kirjasto / työtila.  Suuri, osittain avoin kylpyhuone jossa suihku ja kylpyamme.

Keittiön vakiovarusteina jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin. Lisämaksusta saatavana käyttövalmis kaasuliesi.

Yläkerrassa erillisvuoteet, erillinen sohvasänky. Kylpyhuoneessa on suihku. Aamiaiskeittiössä varusteena jääkaappi ja kahvinkeitin. 

Vieraille tarjolla shampoo sekä 2 pulloa juomavettä.

Koe Aito, Perinteinen ja Virkistävä Bali!

Tuletpa yksin, kaksin tai isommalla porukalla, Umasari Resort -tarjoaa viihtyisät tilat lyhyelle lomalle tai pidempäänkin viipymiseen. Mukava majoitus turvallisessa ja auttavaisessa kyläympäristössä ilman kiirettä ja hälinää on unohtumaton, rentouttava ja voimaannuttava kokemus, jonka muistaa läpi elämän.

Pendem Bali

Aitoa Kyläelämää

Jembranan maakunta länsi-Balilla on rehevä, puhdas ja poissa massaturismialueelta. Suurin osa asukkaista saa toimeentulonsa riisin- tai metsäpuutarhojen viljelystä tai kalastuksesta. Luomuviljely, ekoturismi ja paikallisten kulttuuriaktiviteettien vahvistaminen ovat maakunnan kehittämisponnistelujen keskiössä. Tule nauttimaan Balista parhaimmillaan!​

Kestävä toimintatapamme

Olemme rakentaneet Umasarin lomakeskuksen yhteistyössä ympäröivän Munduk Jatin kylän kanssa. Monet uudistukset kuten sähköt, kylätie ja tietoliikenneyhteydet ovat toteutuneet Umasarin, kyläyhteisön ja paikallishallinnon yhteisvoimin. Pyrimme ekologiseen, kestävän kehityksen matkailuun, jossa kaikki osapuolet voittavat. Umasarin lomakeskus on palkittu maakuntahallinnon myöntämällä Tri Hita Karana -kunniakirjalla tekemästämme työstä Vihreän maakunnan puolesta.

Munduk Jati Pendem village road
West Bali villas staff welcomes you

Paikallinen henkilökuntamme

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Umasariin Munduk Jatin kylässä. Kylässä asuva henkilökuntamme on aina lähitöllä, tarvitsetpa ateriatarvikkeita, kuljetusta tai opasta lähialueen nähtävyyksiin.

Tervetuloa kylään!

Ota Yhteyttä

Voit tiedustella varaustilannetta toivomallesi pidemmälle ajanjaksolle, kysyä lisätietoja alueen palveluista tai lähettää muta viestiä alla olevalla lomakkeella.